tiistai 29. marraskuuta 2011

Neulatyyny ja poro

Heips!

Tällä hetkellä en muuta kerkeä värkkäämään, kun pitää saada nuo joulukortit ensin alta pois. Niistä sitten lisää myöhemmin kun kortit ovat saajillaan. Intoa ja ideoita kyllä olisi!
Tässä kuitenkin teille yksi jouluinen kortti. Osallistuin sillä Sinellin marraskuun korttikisaan. Tälläkertaa kortista piti löytyä poro tai poroja.



Esittelen tällä kertaa myös parin viikon takaisen ompelukseni. Ommellessa nuppineulat ovat pyörineet milloin missäkin, laatikonpohjalla tai pitkin pöytiä. Tarvetta olisi ollut neulatyynylle, en vain saanut inspistä sellaisen ompeluun. Löysin kerran tällaisen neulatyynyn helpon ohjeen Kotoliving-blogista ja kaivoin ompelukoneen kaapista. Kankaana huutiksesta ostettu kukkakangas. Tyynystä tuli ehkä turhan pieni, mutta ommellaan sitten isompi, jos tarve vaatii.


Löysin muuten äsken aivan ihanan pipon Lauramaisen blogista. Nuo pitää saada pojille kyllä tehtyä!! Ja ehkä pöllöhullulle äidille. Kaapista ei vain satu löytymään sopivaa lankaa, joten ensin pitää päästä lankakauppaan..

tiistai 22. marraskuuta 2011

Ihanuuksia

Eilen illalla värkkäsin kortin tämän viikkoiseen Lauran korttihaasteeseen, jossa aiheena oli luonnos. Samalla kokeilin viikonloppuna messuilta ostamaani Gorjuss-leimasinta. Leimakuvan väritin taustapaperiin sopivaksi Promarkereilla. Lisäksi muutama nappi ja timangi koristukseksi.



Samalla kun nuo ilmat kylmenevät, niin on aika kaivaa myös villasukat esille. Uusimman Novitan mukana tullut sukkalehti toi lisää inspiraatiota sukkien kutomiseen. Pakko myöntää, että en tiennyt kärkikavennuksiin ja kantapäähän löytyvän noin paljon vaihtoehtoja. Tulossa on useammatkin sukat, mutta nämä kerkesivät ensteksi valmiiksi. Osallistun sukilla myös Amalian marraskuun haasteeseen.


Pojan sukissa on käytetty ihanaa 7 veljeksen raitalankaa.

maanantai 21. marraskuuta 2011

Korttihaasteita ja pöllöjä


Päätin osallistua taas muutamaan haasteeseen. Ensimmäisenä tässä tämänkertainen Villakeijun kortteiluhaaste 49. Haasteessa piti tehdä kortista ikäänkuin ``tilkkutäkki``.

Luonnos

 Kortista tuli tällainen.

Tein kortin myös tämänkertaiseen p*skarteluhaasteeseen. P*askarteluhaasteessa #117 aiheena oli vihreä + ruskea + valkoinen. Vihreä ja ruskea ovat minulle mieluisia värejä käyttää ja sainkin kortin aikaiseksi.

Ruskeaa löytyy korttipohjasta, tekstistä ja kukista, valkoista kukista ja taustapaperista ja vihreää vielä raitoina taustapaperista.

Minäkin kävin viikonloppuna Tampereen messuilla. Väkeä oli, ja paljon. Huh! Mukaan tarttui kaikenlaista kivaa, kuten papereita, leimasimia, kuvioteippiä ja kuviolävistin korttiaskarteluun. Lisäksi myös jokunen helmi, ontelokudetta, paperinarua, kangasta ja sellainen setti, millä voi kokeilla lasimosaiikkitöitä. Sekä paljon uusia ideoita. Olen mieltynyt tällähetkellä erilaisiin pöllöihin ja muffinseihin, joten mukaan tarttui pöllöaiheisia korunosia sekä muffinsiaiheista kangasta ja nappeja.

Messuilta löytyneistä pöllöistä syntyi jo korvikset ja kaksi kaulakorua.

Messuilta löytämistäni helmistä syntyi vielä yksi kaukaloru.